Going to New York (English version is coming soon)

Hej igen!

Jag vet att jag varit tyst men jag har varit såååå busy. Men förhoppnigsvis kommer det att lugna ner sig nu. Jag kommer att “back-tracka” allt som jag inte hunnit med att skriva. Jag börjar med min NYC resa:
Eftersom att jag inte uppdaterade något under tiden jag var i New York så kommer jag återberätta med hjälp av min dagbok:

21 MAY
Klockan är vid nio, sitter på Pret och väntar på Chloë som är på intervju. 

Hon gör en intervju för ett jobb på JK Rowlings publisher. Perfekt för henne. Jag väntar på henne här så att hon inte behöver ta med sin resväska till intervjun. För vi ska till New York direkt efter. Min första gång och jag är så taggad! 

Hatar dock att flygresan är så lång. Hoppas på en snabb och stadig resa. Annars sitter jag och är nervös hela tiden. 

21:00 

Nu är vi över Kanada. Hittade precis “Newfoundland & Labrador” på kartan. Aldrig sett det innan. Måste googla det när vi landat. Har varit ganska skönt att vara utan internet i några timmar. 

21:59 (NYC time) 02:59 (London time)

Nu är vi här. Pratat med Chloës syster och hennes man i köket ett tag. Det var han som

public.jpeg
public.jpeg
public.jpeg

På planet frågade dom om Chloë ville ha kaffe. Hon sa nej, men fick det i allafall, haha!