Sister Season

IMG_1388.JPG

Glad måndag! Dags att rocka veckan! Bokat in två träningspass i veckan, TRX strong imorgon och Hot Vinyasa yoga på onsdag.

Aldrig gjort ett TRX pass förr. Har gjort det själv och så, men aldrig pass där man inte kan fuska, haha.

Kan inte spinna än då jag har världens blåmärke på sidan av knät. För om jag råkar slå till det i cykeln (Som jag jämt gör) kommer jag nog att kräkas. Första dagarna kunde jag knappt sova pga av det. Blä…

Igår var det en sånt fin dag. Så jag bestämde mig att spendera hela dagen inomhus 😅Så inga uppdateringar där. Gjorde om mitt rum lite, men tyckte bara det blev fulare, haha. Lägger upp en bild på det senare.


Happy Monday! Time to rock the week! Booked two workouts this week, TRX strong tomorrow and Hot Vinyasa yoga on Wednesday.

Never done a TRX class before. I have done it myself now and then, but never in a class where I can’t cheat, haha.

I still can’t do spinning as I still got my giant bruise on the side of my knee. Because if I hit the bike with it (which I always do) I might throw up. The first days I could barely sleep cus the pain. Gosh...

Yesterday was such a lovely day. So I decided to spend the day indoors 😅So no updates from yesterday. I moved around my furniture in my room, but I think I just made it all worst. I am gonna upload a picture of it later.