Scandinavian spring market.

IMG_1340.JPG
IMG_1341.JPG
IMG_1342.JPG
IMG_1317.JPG
IMG_1349.JPG
IMG_1314.JPG
IMG_1311.JPG
IMG_1299.JPG
IMG_1309.JPG
IMG_1312.JPG

Helt underbar lördag. Dessa dagar är mina favoriter. Ja, Hanna och Patricia åkte till “Scandinavian spring market”. Det var en väldigt liten marknad, men jag förväntade mig ingenting annat eftersom att jag hade läst att det var en liten marknad innan vi åkte dit.

Vi var alla super hungriga och som tur var så fanns det en food truck med svensk mat. Vi stod i kö typ för evigt, och när det var vår tur att beställa så såg vi att dom lagade maten from scratch. Vilket är bra, fastän det tar lite tid.

Kvinnan som jobbade i trucken var så stressad över den långa kön och att det tog så lång tid att laga maten. Det blev rent av dålig stämning för att hon klagade så mycket. Om hon bara hade sagt: “Förlåt tjejer för att det tar tid, vi lagar maten från scratch.” Så hade  ju säkert alla förstått. Men hon valde att gnäll istället och skapade bara dåligt stämning.

Jag och Hanna tog pyttipanna och Patricia tog köttbullar. Jag hade varit sugen på pyttipanna sen jag vaknade, så jag var suger taggad. Det smakade verkligen inte bra. Absolut sämsta pyttipannan jag någonsin ätit. Tyvärr kände vi alla samma sak.

Vi lämnade marknaden snabb efter det och tog bussen till Borough market och drack vin på ett uteställe som hette Boro Bistro. Verkligen ett så fint ställe! Jag kommer verkligen att hänga ofta här i sommar! Bästa med det hela: Det finns en buss därifrån som tar mig hela vägen hem 😂. Seriöst, i London betyder det typ allt! Allt handlar om tillgänglighet. Hade det varit svårt att ta sig dit hade jag aldrig åkt dit igen typ. Så det är ju helt perfekt! Vi satt där i några timmar och snackade innan jag åkte hem. Tack tjejer för en underbart lördag  ♥️


Saturday was absolutely great! This is the type of day that is my favourite. Me, Hanna and Patricia went to the Scandinavian spring market. The market was very tiny, but to be fair, I did not expect anything else. I read before that is was very small.

We were all starving when we arrived and they had a food truck with Swedish food. We stood in the queue forever, and when it was our turn to order we saw that they cooked the food from scratch, which is nice, even if it does take time.

The lady in the truck was so stressed out over the massive queue and that the cooking was so slow. It almost got awkward because she was moaning so much. If she only had said in a nice tone: "Sorry girl that you needed to wait, we cook all from scratch" I am pretty sure all would have understood and been nice about it. But instead she was moaning and as I said, it just got awkward.

Me and Hanna got hash and Patricia got meatballs. I have been fancying hash since I woke up, so I was dead excited. It was awful. Worst hash I ever had. Sadly, we all disliked it.

We left the market quickly after that and took the bus to Borough market and had wine outside at a place called boro bistro. Such a lovely place! Honestly, I will come here a lot this summer! Best thing: I got a bus that takes me straight home. 😂Honestly, in London is all about the connections. Like, if it's hard to get to, I probably never go. So this one is just perfect! We sat there for a few hours before it was time to head home. Thank you ladies, for a lovely Saturday ♥️