Summerlee

FullSizeRender.jpg
IMG_1025.JPG
IMG_1023.JPG
IMG_1029.JPG

Är det ens möjligt att vara såhär trött? Verkligen inte hälsosamt. Tog bussen upp till Glasgow i fredags. 8 timmar i buss och vad jag tror blev 2 timmars sömn under hela turen. Sov några timmar när jag kom fram och sen sov vi okej mellan lördag och söndag. Och sen söndag samma sak igen. Bussen ner till London och nu sitter jag på kontoret och denna gång helt utan sömn…

Men vi hade en bra helg i Glasgow i alla fall. Såg UFC och gick på museum. Museet heter Summerlee “Summerlee Museum of Scottish Industrial Life“. Intressant. Man fick gå in i olika hus från olika årtionden och gick ner i en kolgruva för att se hur folk brukade jobba där nere. Så glad att man inte behövde jobba med det. Känner mig alltid sjukt tacksam när jag ser sådana arbeten. Där folk riskerade sina liv för inte alls så mycket med pengar. Och hur dom arbetade i mörker. Vi fick också se dom hissarna man använde. Fy stan. Tydligen så släppte man bara en broms och sen föll man fritt hela vägen ner innan någon drog i bromsen igen. Tydligen var det hissen som tog mer liv än nått annat där.

Men nu är jag tillbaka i London. Kommer åka hem direkt till min säng efter att jag är klar här. Ingen middag, inget packa upp. Bara direkt i säng.


Is it even possible to be more tired than I am just now? This is really not healthy. I took the bus up to Glasgow last Friday. 8h on a bus and I don't think I got more sleep then just 2 hours during the whole ride. I slept a few hours after I got to Glasgow and then I did sleep alright in between Saturday and Sunday. And on Sunday I did the same thing again, the 8h bus ride back to London, just this time it was worst. No sleep, not a single second.

But we had a good weekend in Glasgow. Watched UFC and went to a museum. The museum was called Summerlee and its a museum about Scottish Industrial Life. It was very interesting.

You could walk into different houses from different decades and we walked down a coal mine to see how people used to work down there. I am so glad that I don't need to work with that. I always feel so grateful when I see things like that. Those people risked their lives for their work and did really get paid enough to risk your life. And they worked in the dark and all. We also got to see one of the lifts they used to use. MY GOD. Apparently, they just realized a break and they just dropped down until someone used the break to stop it. So it was just a fall really. Apparently, this lift took more lives than anything else in this mines.

But now I am back in London. I am gonna go straight to my bed after finishing work. No dinner, no unpacking. Just sleep.