Hat day.

IMG_0858.JPG
IMG_0851.JPG
IMG_0859.JPG

Was supposed to go to a spinning class this morning. But every morning for the last weeks I have been feeling a wee bit sick. And I know my body… If I work out when I feel like that I am gonna be real ill. But I'll do a new try tomorrow morning. I'm gonna try to drink more water and sleep even more and hopefully I will be better soon.

This morning it was windy, rainy and cold. But now the sun is out 😍☀️I can't wait for the spring to be here!


Jag skulle på spinning i morse men varje morgon dom senaste veckorna har jag känt mig lite sjuk. Och jag känner min kropp, går jag och tränar när jag mår så. Då kommer jag att bli sjukt på riktigt. Men jag gör ett nytt försök imorgon. Jag ska försöka att dricka mer vatten och sova mer så kanske jag blir bättre snart.

Imorse var det blåsigt, regn och kallt, men nu är solen ute 😍☀️Längtar sååå till våren!