Fallen tree 🌲

IMG_0643.JPG
IMG_0645.JPG

Good morning! Had a long morning 😅

We have a weekly meeting at 9 every Tuesday and I wanted to be at the office much earlier than that to have a look at the promotion that went live at 12 am, do my makeup and eat my breakfast before.

But on my walk to the bus, I saw that all the buses were redirected down my street. Apparently, a tree was blocking Green lane. Took me 2 hours to get to work. Luckily I managed to join the meeting on my phone. So I had breakfast at costa 😅 But now I am finally at work.

Also going to book a workout today but Third space website is down. I hope the afternoon is gonna treat me better, haha.


God morgon! Hade en väldigt lång morgon 😅

Varje tisdag har vi ett möte kl 9 på morgonen, så i morse ville jag komma in tidigare för att kontrollera att allt gått rätt till med kampanjen som gick live på natten, sminka mig och äta frukost innan det var dags för mötet.

Men påväg till bussen ser jag att alla bussar kör ner på min gata istället. Tydligen låg det ett träd över Green lane och vi kunde inte kör den vägen. Det tog mig 2 timmar att ta mig till jobbet. Tur nog kunde jag vara med på mötet över telefonen. Så jag hade frukost i costa under tiden, haha. 😅 Men nu är jag äntligen på jobbet!

Hade också tänkt att boka ett träningspass idag men mitt gyms hemsida ligger nere. Hoppas att eftermiddagen kommer att vara snällare med mig, haha.