Eskimo

Good morning! ☀️

Slept okay. My landlord gets home about 22:00 every night which is also the time he put on the heating in the house. This is also the time when I am getting in bed to sleep.

I am walking around like a freaking Eskimo all day long dressing in shit tons of clothes to keep warm and when it’s finally time to get into my warm and cosy bed, it’s freaking BOILING! And as most people know; you can’t sleep well in heat.. so I woke up a few times, getting undressed cause I was dying.

I can’t wait until I move out, honestly 😅


God morgon! ☀️

Sov okej men inte bra. Min hyresvärd kommer hem (bor i samma hus) varje kväll kring 22:00, det är också då som han slår på värmen i huset. Detta är också samma tid som jag går och lägger mig.

Jag går omkring som en Eskimå hela dagarna, fullt påklädd med massor av plagg för att hålla mig varm och när det äntligen är dags för mig att krypa ner i min varma och mysiga säng, så svettas jag ihjäl! Och som dom flesta vet: Man kan ju liksom inte sova när det är för varmt… Så jag vaknade upp några gånger för att ta av mig det jag sov i för jag höll på att svettas ihjäl.

Jag längtar så mycket till jag flyttar ut 😅

 
Rocking without makeup today. My face need to rest sometimes ;)

Rocking without makeup today. My face need to rest sometimes ;)