Notting hill Sunday.

Karin is here from Sweden! YEEY! She is opening up a store in London and gonna be here for a few weeks to train people and set up the store. So yesterday me, Karin, her sister Tove and Karin’s friend James meet up for dinner and drinks in Clapham. We started the night late, haha. We were planning to be at the restaurant at 21:15. I got there about 21:30 (being late like always) BUT Karin, James and Tove came about 22:15!😂  But like I said when they finally came and said sorry for being late, “this is just karma for all the time I made people wait so its fine“.

We had a good but weird night out haha. I think its was weird because I felt like a wee grandma, haha. All the girls were so sexy and I was walking around with my tights, haha. We finished the night at 7 am. 😅 We all slept (minus James) in the same bed in Karin’s hotel in Notting Hill. It was way to far for me to go home that time in the morning.


Karin är här från Sverige! YEEY! Hon ska öppna en butik här i London och kommer att vara här i några veckor medan hon tränar upp folk och förbereder butiken. Så igår så träffades jag, Krain, hennes syster Tove och Karins kompis James för att äta middag och dricka drinkar i Clapham. We började kvällen väldigt sent, haha. Vår plan var att vara på restaurangen kl 21:00. Jag kom dit kl 21:30 (sen som vanligt) MEN Karin, James och Tove kom kring 22:15! 😂Men som jag sa till dom efter att dom äntligen kom och bad om ursäkt: “Det här är bara karma för alla dom gånger folk fått vänta på mig”. Vi hade en kul med konstig natt. Kändes bara konstigt för att jag kände mig som en liten mormor. Alla tjejerna var så sexiga och jag gick omkring med mina tights liksom, haha. Natten var över vid 7 på morgonen. 😅 Alla sov (minus James) i samma säng i Karins hotell i Notting hill. Det var alldeles för lång för mig att åka hem den tiden på morgonen.

IMG_0550.JPG
IMG_0545.JPG

After a questionable sleep we woke up and had lunch. We found this Italian place called Saporitalia. Great Pizzas but  slow service. It could also been our hangover minds that had no perception of time, haha.

But I do recommend this place.


Efter en tveksam sömn så gick vi ut och käkade lunch. Vi hittade en Italiensk restaurang som hette Saporitalia. Superbra pizza med vänligt slö service. Den kan ju också bara vara vi som var så bakis att vi inte hade någon som helst uppfattning om tid, haha.

Men jag rekommenderar verkligen stället.


IMG_0549.JPG
IMG_0548.JPG

Damn how much I love Notting Hill. I really wanna live here now. I wanted to live here before (I think most people do) but gave up on it as it is so expensive. One day I hope to get a place here. If I don’t fall in love with NYC and wanna live there 😅


Gud vad jag älskar Notthing hill. Jag vill verkligen bo här nu! Jag har velat att bo här förut (tror att dom flesta vill bo här) men jag gav upp eftersom att det är så dyrt. En dag hoppas jag att jag kan flytta in här. Om jag nu inte blir helt kär i NYC och vill flytta dit istället 😅

IMG_0547.JPG
IMG_0546.JPG
IMG_0536.JPG
IMG_0540.JPG

I mean look at the houses! Its all so nice and clean. The market was super quiet and I just felt at peace. I think I am gonna have a look at Zoopla and see if its even a possibility to move in here one day, haha.

Been at home since about four. Been talking in the phone for about 2 hours, had dinner and now I am watching The Sinner. I like watching series with someone else really, as I like to discuss what is going on. But you can’t get everything in life, is it? haha

Back to work tomorrow so its time to go asleep. Think I might go yoga tomorrow 🤔

Good night!Jag menar, kolla på husen! Allt är så fint och rent här. Marknaden var lugn och tyst och man kände ju bara harmoni. Jag tror att jag kommer kika lite på Zoopla och se om den ens finns en chans att flytta hit en dag, haha.

Jag har varit hemma sen ungefär fyra. Jag har pratat i telefon i ca 2 timmar, ätit middag och nu kikar jag på The sinner. Jag gillar egentligen inte att titta på serier själv, jag vill hellre se med någon så att man kan diskutera om vad som händer i serien. Men man kan inte få allt i livet eller hur? haha.

Tillbaka till jobbet imorgon så det är dags att sova. Jag tror att jag ska gå på yoga imorgon 🤔

God natt!