Fitness Journey

IMG_8907.JPG

Det går riktigt bra med träningen 💪🏽 Försöker att träna 4/5 gånger i veckan. Jag vill ju egentligen träna mer än så  men jag är inte stark nog än. Precis nu när jag skriver detta har jag helt sinnessjuka kramper i vaden. Ja menar, jag haltar! Kommer käka massvis med bananer och dricka massa vatten och förhoppningsvis försvinner det snart.  Men jag älskar verkligen min hälsoresa och är så taggad att se resultaten om 4/5 månader ☺️

Working out is going well 💪🏽 Trying to get in around 5/4 works out a week. I mean I want more but right now my body can’t handle more. As I write this I have insane cramps in my calf. I mean, I am limping. Gonna eat shit to a of banana and drinks lots of water and hopefully it’s going away. But I love my fitness journey and I’m excited to see the results within 4/5 months ☺️