Flying to Sweden.

IMG_9332.JPG
24B524D7-D9E9-44C8-90F3-9031C882D0BD.jpg
This Sunday it was 7 years ago since I moved to London.

This Sunday it was 7 years ago since I moved to London.

ACS_0114.JPG
IMG_9339+3.jpg

This Sunday me and Chloe flew to my home town Piteå to stay the week.

It was a lovely travel without any turbulence or any other issues, except a 20 min delay. We left my house at 9 am and we got to my house in Sweden about 9 pm. This is why I only go home twice a year. 😅

I have the weirdest fear of flights. Sometimes its there and sometimes I enjoy flying. I think most of my fears is coming from that I have been watching “airplane crash investigation” more than a few times, so I only got myself to blame, haha.


I söndags flög jag och Chloe till min hemstad Pite för att hälsa på över veckan.

Att flyga hem gick hur bra som helst. Ingen turbulens och bara en försening på 20 min, men annars var det inga problem. VI åkte hem ifrån kl 9 på morgonen och kom hem till mina föräldrar kl 9 på kvällen. Detta är anledningen till att jag bara åker hem två gånger om året. 😅

Jag måste säga att jag har den konstigaste flygrädslan ever. Ibland är jag rädd och ibland njuter jag av att flyga. Jag tror att anledningen till min flygrädsla ligger i att jag har sett alldeles för många (och om och om igen) av Haverikommissionen (sjukt roligt svenskt namn, haha!). Så jag kan bara skylla på mig själv.