Cow crowd

IMG_4283.JPG
IMG_4284.JPG
IMG_4285.JPG

Spana in detta vackra ställe! Detta är min hemby! Bara fullt med vackra vyer! Den första bilden är tagen just nedanför kullen av mitt hus. Andra bilden kommer från stället som jag brukade bada som barn. Det är just nedanför min barndomsväns hus. Sista bilden är tagen från precis bakom vårt hus på kvällskvisten efter min skogsprommis.


Look at this beautiful place 😍 THIS is my home village! Just tons of beautiful views! the the irst picture is just down the hill from my house. The second picture is from where I just to bath as a child. Its just behind my childhood friends house. The last picture I took after a walk in the forest and its taken just behind my house.  

IMG_4216 2-2.jpg
IMG_4230.jpg
IMG_4217.jpg
IMG_4218.jpg
IMG_4233-2.jpg
IMG_4221.jpg
IMG_4212.jpg
IMG_4200.jpg
IMG_4253-3.jpg

Jag tog alla mina bilder under min, mammas och Gabriellas prommis. Efter att vi hade handlat lunch på ica så gick vi till kossorna bakom Ica och hälsade och bjussade på lite gräs. Jag dör så söta dom var 😍


I took all the pictures during my walk with mom and Gabriella. After we had done some lunch grocery shopping we visited the cows behind the grocery store. We gave them some fresh grass from the other side of the fence. They are just to adorable 😍