Beloved nature!

IMG_0038m.jpg
IMG_0063.jpg

Dessa bilder kommer från fredagens äventyr. Fast, det var ju egentligen allt annat än äventyr. Vi satt bara på standen hela dagen. Jag behövde verkligen en avslappnad dag i naturen. Jag och Mathilda satt hela dagen på en strand nära restaurangen El Mirlo. Mindre folk där. 


This pictures is from Friday beach adventures. All except adventure really. We were just sitting on the beach all day long. I really needed a chilled day in the nature. Me and Mathilda spent the day on the beach close to the Restaurant El Mirlo. Less people there. 

IMG_0160.jpg
IMG_0196.jpg
IMG_0211.jpg

Efter att vi var klara med standen blev vi kompisar med några åsnor. Denna lilla snygging  gav vi namnet burrito!


After the beach, we made friends with some donkeys before we headed home. We gave handsome little fella this one the name Burrito. 

IMG_0233.jpg

Kolla på denna underbara utsikt! Det är ett rosa Afrika! Det är galet att det är så nära. Jag blir lika chockad varje gång jag ser det. 


Look at this amazing view! That's a pink Africa! It's crazy that it is so close. I get supprised every singel time. 

IMG_0232.jpg
IMG_0239.jpg

Påvägen hem stannade vi för en glass och för att kolla på solnedgången som gick ner över Afrika. 

Just när jag började äta på min glass kommer en liten vovve som satt bredvid mig och stirrade på min glass under hela tiden som jag käkade på den. Jag kände mig så obekväm fast jag kunde inte sluta skratta! haha

När jag kom hem senare så somnade jag på mindre än en timme. Helt utslagen! det var längesen.


On the way back we stopped for some ice cream and to enjoy the sun set over Africa. 

Just when I started to eat my ice cream, a dog appeared and sat next to me and stared at my ice cream until I was done. I felt so uncomterable but still could not stop laughing! haha 

When I came home later I fell asleep in less than an hour. I was knoced out. It was a long time ago I had that feeling.