LDN Town

IMG_0247.jpg

Förra onsdagen åkte jag till London. Luis hakade på i sista minut. Anledningen jag åkte till London var för att gå på mitt företags sommarfest som hölls på Lördagen. 

Men jag valde att åka på onsdagen så jag hade tid för vänner och shopping. 

Det kände dock lite konstigt denna gång, precis som förra gången jag var här. Det är så lite folk på gatorna och det känns lungnare. Kanske är det för att jag inte bor här nu. Eller är det på grund av Brexit? 

Anyway, vi startade dagen med att försöka hitta en outfit till sommarfesten på Oxford street. Sommarfesten hade temat Mardi Gras, vilket jag tyckte var super förvirrande. Lyckades tillslut hitta en top på Primark och ett par shorts på topshop. 


Last Wednesday I traveled to London, and Luis tagged along in the last minute. The reason I traveled to London was for my company's summer party which was on the coming Saturday. 

But I chose to travel earlier so have some time for friends and shopping. 

I must say that London feels different now, I felt the same thing last time I was there. Its just so empty on the streets. Less people. Maybe it's because I don't live there anymore? Or is it because of Brexit? 

Anyway, we started the day with shopping on Oxford street. I needed to find an outfit for the summer party. The theme of the party was Mardi Gras. Which I though was very hard to find an outfit for. It was not really clear for me how to dress. but in the end I found a top in Primark and a pair of shorts in topshop.

Vi lunchade på ett ställe som heter Admiralty. En pub som ligger på Trafalgar square och är designat som ett skepp. Gillar verkligen det här stället. Det var också här som vi hade vår Sword and Scale meet up. Det var ett meet up som jag och Chloe åke på för circa ett år sedan. Vi skulle träffa några som lyssnade på samma podcast som oss. Alltså Sword and scale. Då kom också killen som gör podden. Haha, det var den sjukaste kvällen. Jag rekommenderar starkt att inte träffa nån ni ser upp till! Kan gå rikigt fel! 

Men jag visste iallafall att det var fint inne på Admiralty och ville visa Luis, även om maten var ganska dyrt. Gick på 20 pund per person.

Men just denna dag var det värt det. 

Senare på kvällen träffade jag Chloe för att käka middag. Inte jättefint ställe vi gick på men så länge jag har Chloe kan allt bli fint ;)

Pöss!  


We had lunch at a pub called Admiralty. This pub is located in Trafalgar square and are designed to look like a ship. I really like this place.

This was also the place where the podcast 'Sword and scale' had a fan meet up for about a year ago. Me and Chloe went as we have been fans of this podcast for about 2 years at that time. It was at first an unofficial meet up with just fans. But in the end, the podcaster decided to join us and fly in from Florida. 

Let me just say, that it is always better to keep a distance and not meet the people you admire. haha! What a crazy night! 

But anyway, I know that is was a beautiful pub and I wanted to show Luis. Even if the food was kinda expensive.. We paid 20 quid for some simple pub food and a pint. 

But I was worth it this time around. 

Later during the night I meet up with Chloe for a dinner in Covent Garden. We ended up in an Canadian sports bar! haha! It was not really what I had planned but as long as I am with Chloe I am happy ;)

Kisses!