Upcoming project!

IMG_9478.jpg

Jag har precis fått lite tech prylar som jag kommer att behöva för vårt nya projekt som jag är så taggad inför. Vi har pratat om detta väldigt länge nu men det är nu som det händer. Vi har inte börjat att producera än, men det är på väg. Ett steg närmare är alltid någonting. Some som säger. Varje resa börjar med ett steg. :)

Jag vet att det inte ger er nått att läsa detta, men å andra sidan, det är min blog 😉

Tack så mycket att du läser. 


I have just received some tech from my new project and I am so excited. This is a project that we have been talking about for a long while and it is finally happening. We have not produced it yet, but it is on its way! One step closer and that is something. Like they say: Every journey starts with one step :) 

I know this gives you nothing and I am sorry for it but at the same time, It is my blog 😉

And thank you for reading it 😘