Casa Caracol

IMG_9661.jpg
IMG_9658.jpg
IMG_9650.jpg
IMG_9700.jpg
IMG_9677.jpg
IMG_9698.jpg
IMG_9655.jpg

På lördagen så släppte Luis av mig i Cadiz eftersom han skulle på ett bröllop och jag inte ville åke hem till La Linea. Jag checkade in på ett hostel som heter Casa Caracol. Ett superhärligt ställe med många aktiviteter och trevlig personal.

Jag ringde mina systrar och vi pratade från kl 16:00 till minst kl 22:30. Viktoria hade inget att göra, Gabriella hade några timmar innan hon skulle iväg och fest och jag var ensam. Så varför inte hänga lite över telefon? Jag hoppas att man en dag i framtiden ska kunna umgår via hologram :P

Så jag gick omkring i staden med mina syskon i mina hörlurar. Jag chillade också lite på standen. hihi.

Innan jag sedan begav mig tillbaka till hostellet så käkade jag på en Kinesisk restaurang. Ensam såklart men med Viktoria i mina öron. Tack för att du höll mig sällskap! 

Jag gick sedan tillbaka till hostellet. När jag kom fram såg jag en stor grupp med människor som bodde på samma hostel som jag. Dom var på väg ut för att ta några drinkar. Dom kände nog inte varandra men bestämde sig nog för att gå ut och ta några drinkar (som man oftast gör på hostells). 

En liten del av mig sa: följ med dom. Men när jag väl bestämde mig hade dom redan gått, så  jag gick och la mig istället :P haha!


On Saturday Luis dropped me off in Cadiz as he was going to a wedding in another village. I did not feel like going home to La Linea and checked into a hostel called Casa Caracol, super nice place which is organising activities and had very lovely staff. I called my sisters and we ended up talking from 16:00 to 22:30 or something. Viktoria had nothing to do and Gabriella had a few hours before she left us for a party,  and I was alone. So why not hang out over the phone? I hope that one day in the future, there will be a way to hang out via hologram :P

So I was walking around the town with my sisters in my headphones. And I also chilled on the beach for a little while. hihi. 

Before I went back to the hostel I dined at a Chinese restaurant. Once again alone, but with Viktoria in my ears. Thank you for keeping me company, haha! 

I headed back to the hostel. I saw a big group of people from the hostel heading out for drinks. These people did probably not know each before but decided to go out for drinks together (as you usually do at hostels). 
I small part of me said: join them. But before I had made up my mind, they had all left and I headed to bed, haha!