I går hade jag en produktiv dag. Städade, lagade trasiga saker, tvättade kläder, vi bytte alla trasiga lampor, handlade mat, lagade matlådor, beställde massa saker som jag behöver för kommande projekt och började att jobba på min outfit till företagets sommarfest i London.  Temat kommer att vara Mardi Gras vilket känns sjukt svårt att göra en kostym till! 

Sjukt kul att fixa ihop utklädningskläder! Inhandlade en limpistol som jag är säker på kommer bli min nya bästa vän! Jag gjorde en halo krona igår på skoj! Otroligt roligt! 

Idag är det dags för gymmet för min andra träningspass där. Jag kunde knappt gå från onsdagens träningspass. Jag höll på att ramla ner för trappan på väg hem från gymmet och igår fastande jag när jag försökte att stecha så Linnea var tvungen att hjälpa mig upp. Haha!

Lot's of love 


Yesterday I had a productive day. I cleaned, fixed broken things in the house,  washed my clothes, we changed all the broken lightbulbs, did my food shopping for the week,  made lunch boxes, ordered some stuff for my upcoming project and I started to work on my custom for the company summer party in London. The theme is Mardi Gras and it's so hard to choose an outfit! 

But it is so much fun creating customs! I purchased glue gun which I am sure will become my new best friend! I made my self a halo crown yesterday just for fun! 

Today is gym time once again. This will be my second time going there. I was barely able to walk down the stairs after Wednesday's leg routine and yesterday I got stuck when I was stretching and Linnea needed to help me up. haha! 

Massor med kärlek 

my halo, haha!

my halo, haha!

IMG_1124.JPG