My teeth

IMG_0775.JPG

Tjenare allesammans!

Gud vad jag ser arg ut på denna bild. haha! Men jag känner mig verkligen inte bekväm med mina tänder längre. Jag tycker själv att jag är som snyggast med ett stort leende, men nu när mina tänder är påväg tillbaka till deras ursprungliga plats så känner jag mig mindre och mindre bekväm att le med dom. Kanske det är dags att sätta in en tandställning igen? 

Men det är sååååå dyrt! (gråter) Snälla, kan man inte bara göra det billigare med tandställning?


Hello peeps!

Damn, I look angry at this picture. haha! I just don't feel comfortable with my teeth anymore. I usually think I look best with a big ass smile, but as my teeth move back to there original places I feel less and less comfortable with showing them. Maybe it's time to put a braces on? ;)

It just sooo expensive! (crying). Please, can we not just make it cheaper with braces.