What is going on?

IMG_0498.JPG

Hejsan alla fina! Jag ska försöka att skriva mer på svenska här. Men många gånger skriver jag ganska mycket och då orkar jag verkligen inte att skriva det två gånger. Men när jag skriver lite kortare inlägg ska jag försöka att skriva på svenska.

Hela veckan har jag fått veta av alla från Sverige hur varmt det är. Det är liksom 26 grader hemma i norr. Medan vi här i södra Spanien, liksom 14 km till Afrika bara har 20 grader och ganska kalla vindar. Vad är det som händer?

Samma sak i London, 22 grader och strålande sol. Jag flyttade till värmen men verkar missa den totalt, nu får det banne mig gå tillbaka som det ska vara. Varmt i Spanien och kallt i mina gamla städer!

Hoppas att ni hemma i Sverige och London njuter nu!


Hi beautiful people!

The whole week I have been told how hot it is in Sweden right now! It’s like 26 degrees up in the north of Sweden. But here in the South of Spain, which is only 14 km from Africa we only have like 20 degrees with chilli wind. What is going on?

The same thing in London, 22 degrees and the sun is out. I moved here for the weather, but it seems like I totally failed on that front. This definitely needs to get back to normal! Hot in Spain and cold in my old cities!

I hope all of you in Sweden and London enjoys the weather now!